KAHRAMANMARAŞ / ANDIRIN - Şehit Erdal Kama Ortaokulu

Şehit Erdal Kama Ortaokulu

Adres
YEŞİLOVA MAH. ŞHT.J.UZM.ONB.ERDAL KAMA CAD. ŞEHIT ADEM SEYFIOĞLU ÇOK PROGRAMLI LISESI BLOK NO 34 ANDIRIN / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
İmkanlarını maksimum düzeyde kullanan, değişen çağa uygun, etkin, yenilikçi, demokratik, sosyal ve akademik başarısı yüksek model okul olmak.
Misyon
İlköğretim kurumları mevzuatı ve programlar doğrultusunda, pedagojik formasyonlu kişiler tarafından; ÖĞRENCİLERİNİ okuma becerisine ve sürekli okuma alışkanlığına sahip bilğiyi beceriye dönüştüren, yerinde ve zamanında kullanan işlem becerisi yüksek görev ve sorumluluk bilinci içerisinde hareket etmeyi davranış haline getirmiş bireyler olarak bir üst öğrenim kademesine hazırlamak.
Başlama:08:10 Bitiş:15:00
KÖMÜR KALORİFERLİ
Ulaşım
Yeşilova Kasabasına 30 dakika aralıklarla hem Andırın´a hemde Kadirli´ye araç kalkmaktadır.
Taşımalı Eğitim yapılmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Andırın ilçe merkezine 20 km mesafede Kadirli ilçe merkezine 30 km mesefe de bulunmaktadır. Kahramanmaraş´a 96 km uzaklıktadır.